08 sij 2021

JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE PROJEKATA ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA UGOVORENIH U OKVIRU PROGRAMA EUROPSKE UNIJE I INOZEMNIH FONDOVA ZA 2021. GODINU

Grad Koprivnica objavio je Javni poziv za sufinanciranje projekata organizacija civilnog društva ugovorenih u okviru programa Europske unije i inozemnih fondova za 2021. godinu.

Cilj Javnog poziva je osigurati uspješnu provedbu projekata financiranih iz programa Europske unije i inozemnih fondova sufinanciranjem troškova koji nisu osigurani sklopljenim ugovorima.

Grad Koprivnica sufinancirati će projekte odobrene od strane Europske unije i inozemnih fondova čiji su nositelji organizacije civilnog društva koje su registrirane i djeluju na području grada Koprivnice te se provode na području grada Koprivnice.

Organizacije civilnog društva mogu zatražiti sufinanciranje projekata:

  • za koje je potpisivanje ugovora s Ugovorenim tijelom preduvjet početka projektnih aktivnosti, a koji su ugovoreni nakon 1.1.2020. godine;
  • kontinuirano se provode tijekom 2020. i 2021. godine.

Ukupno planirana vrijednost Javnog poziva je 20.000,00 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti po pojedinoj prijavi je 1.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinoj prijavi je 15.000,00 kuna.

Projekti se mogu sufinancirati od 5% do 95% iznosa ukupnih prihvatljivih troškova i ostvarenih minimalno 50% bodova.

Rok za podnošenje prijava je 01. prosinca 2021. godine, odnosno do iskorištenja sredstava.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci