14 pro 2020

WEBINAR I B2B SUSRETI ZA BESPOVRATNA SREDSTVA IZ EEA I NORVEŠKE DAROVNICE

Razvijate li rješenja, proizvode ili procese koji čine proizvodnu industriju zelenijom i održivijom? Jeste li zainteresirani za sudjelovanje u bilateralnim projektima (između donatora i država korisnica)?

Ako je tako, saznajte na koji način dobiti sredstva od EEA i norveških grantova u iznosu 200.000 do 1.500.000 eura bespovratnih sredstava, ovisno o zemlji korisnici. Na ovom događanju saznajte sve o mogućnostima financiranja u okviru ovih programa EEA-a i Norveške darovnice, a ujedno se pridružite platformi za uspostavljanje potencijalnih partnerstava na projektima.

Vrijeme

– Webinar: 11.00-12.00 CET, 15. prosinca 2020

– B2B sastanci (nakon webinara) – B2Match platforma

 Teme:

– učinkovitija proizvodnja i industrija
– inovativna upotreba ICT-a ili digitalizacija koja poboljšava proizvode ili procese u industrijskom sektoru
– smanjena upotreba materijala i/ili resursa
– produljenje vijeka trajanja proizvoda
– minimizacija, recikliranje ili ponovna upotreba otpada
– biorazgradivi materijali poput plastike
– kružna ekonomija

Glavne ciljane skupine:

Tvrtke koje ispunjavaju uvijete i kojima je cilj prijaviti se na otvoreni ili predstojeći poziv u Hrvatskoj, Bugarskoj, Grčkoj, Rumunjskoj, Latviji, Estoniji, Slovačkoj i Litvi u okviru programa EGP-a i Norveške darovnice.

S obzirom na ograničen broj sudionika iz svake zemlje korisnice sredstava financijskih mehanizama, organizator će provesti evaluaciju prijavljenih tvrtki i povratno izvijestiti o prihvatljivosti sudjelovanja na poslovnom skupu.

Napomena: U ovome trenutku, poslovni program EGP i Norveške darovnice za programsko razdoblje 2014. – 2020., nema otvorenih ili najavljenih natječaja u Hrvatskoj

Prihvatljivi projektni partneri:

– bilo koji javni ili privatni subjekt, komercijalni ili nekomercijalni, registriran kao pravna osoba u nekoj od država donatora (Island, Lihtenštajn i Norveška) ili u gore navedenim državama korisnicama

Više informacija o prijavi pronađite na PLATFORMI

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci