02 pro 2020

U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „ATM FOR SME’S – PRISTUP MIKROFINANCIRANJU MALIH I SREDNJIH PODUZETNIKA“ ODRŽANI 10. SASTANAK LOKALNIH DIONIKA I 3. SASTANAK ŽUPANIJSKOG STRUČNOG TIJELA I KOORDINACIJE ZA MALO I SREDNJE PODUZETNIŠTVO

ATM logo 1

Dana 02. prosinca 2020. godine održani su deseti sastanak dionika i treći sastanak Županijskog stručnog tijela i koordinacije za MSP  u okviru provedbe projekta „ATM for SME’s – Pristup mikrofinanciranju malih i srednjih poduzetnika“. Događaji su održani on-line, a prisustvovalo im je desetak predstavnika poduzetničkih potpornih institucija s područja Koprivničko-križevačke županije.

Sastanku su nazočili predstavnici Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice, Grada Đurđevca, HGK ŽK Koprivnica, ENTER-a Koprivnica d.o.o, HZZ PU Križevci,  KPC d.o.o. i HOK – Obrtničke komore KKŽ.

Na početku sastanka predstavnica PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije pozdravila je sve prisutne i održala kratku prezentaciju o postignućima i aktivnostima u okviru druge faze projekta „ATM for SME’s“ te predstavila otvoreni poziv za poduzetnike za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru programa suradnje INTERREG EUROPE 2014. – 2020.

Uslijedila je prezentacija servisa „Digitalna komora“ koju je ispred HGK- Županijske komore Koprivnica održala viša stručna suradnica Renata Lohajner.

Nakon toga, ispred Grada Koprivnice, viši stručni suradnik za gospodarstvo Robert Balažin održao je prezentaciju na temu „Kratki osvrt na Javne pozive Grada Koprivnice namijenjenih poduzetnicima“.

Ispred Entera Koprivnica d.o.o. stručna suradnica za PR i projekte Sanja Premec Sušanj predstavila je održane edukacije i radionice u 2020. godine te najavila edukacije i radionice za 2021. godinu.

Predstavnici ostalih poduzetničkih potpornih institucija koji su sudjelovali na ovom sastanku pružili su kratki osvrt na Javne pozive za poduzetnike i edukacija za poduzetnike ispred institucija koje predstavljaju.

Ovime je završen deseti ujedno i posljednji sastanak lokalnih dionika u okviru provedbe projekta „ATM for SME’s – Pristup mikrofinanciranju malih i srednjih poduzetnika“ no ne i suradnja poduzetničkih otpornih institucija s područja Koprivničko-križevačke županije. Ona će se nastaviti kroz jedan od najznačajnijih rezultata projekta, a to je rad tijela i koordinacije za malo i srednje poduzetništvo Koprivničko-križevačke županije.

Projekt je odobren u okviru programa suradnje INTERREG EUROPE i financiran je od strane Europskog fonda za regionalni razvoj u ukupnoj vrijednosti 1,622 mil. EUR.

Projekt je implementiran kroz program Interreg Europe, sufinanciran od strane Europskog fonda za regionalni razvoj.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci