26 stu 2020

ONLINE B2B sastanci s poduzetnicima iz Njemačke: GO GLOBAL-GO VIRTUAL!

U svrhu podizanja i jačanja međunarodnih poslovnih aktivnosti hrvatskih tvrtki, Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža provodi projekt Online B2B sastanaka za hrvatske tvrtke i njihove inozemne partnere pod nazivom Go Global – Go Virtual

Cilj ove inicijative je pružiti podršku hrvatskim gospodarstvenicima kako bi se mogli putem online platforme virtualno povezati s poslovnim partnerima na inozemnim tržištima od njihovog interesa.

Plenarna sjednica događanja Hrvatska-Njemačka održat će se virtualnim putem na platformi, 10. prosinca 2020.

Pozivaju se hrvatske tvrtke da se već sada prijave putem platforme na B2B sastanke s njemačkim tvrtkama u kojoj mogu detaljno navesti svoju djelatnost i interes za poslovanje s partnerima iz Njemačke.

Sudjelovanje na platformi je besplatno.

Prijava na platformu (putem preglednika Google Chrome) omogućuje izradu profila tvrtke, pretraživanje njemačkih partnera i mogućnost direktnog poziva na online razgovore, a omogućena je i komunikacija putem poruka. Sustav platforme šalje obavijesti direktno svim prijavljenima o iskazanim interesima za B2B sastancima, čije termine zajednički određuju gospodarstvenici iz zainteresiranih tvrtki.

Više o navedenome možete pronaći na slijedećem linku: http://www.een.hr/hr/vijesti/online-b2b-sastanci-s-poduzetnicima-iz-njemacke-go-global-go-virtual/957

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci