25 stu 2020

NAJAVA ON-LINE PREZENTACIJE PROGRAMA ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA PODUZETNIKE U OKVIRU ČETVRTOG NATJEČAJA PROGRAMA „B LIGHT“

Poštovani poduzetnici, obavještavamo Vas da su otvorene prijave na četvrti natječaj natječaj u okviru Programa „B Light“, kojim se financira suradnja malih i srednjih poduzeća u pograničnom području Mađarska-Hrvatska.

U organizaciji PORE Regionalne razvojne agencije KKŽ, bit će održana informativna on-line prezentacija za poduzetnike na navedenu temu.

Ovom prezentacijom će poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije biti upoznati s mogućnostima međusobnog povezivanja, uspostavom gospodarske suradnje i koristima za njihovo poslovanje koje im omogućuje Program „B Light“.

Prezentacija će biti održana u 30. studenog 2020. godine u 10,00 sati.

Sastanku se možete priključiti preko Vašeg web preglednika putem poveznice: OVDJE.

Registracija na platformu bit će moguća od 9:45 sati.

Program „B Light“ provodi PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije u suradnji s projektnim korisnicima – regionalnim razvojnim agencijama iz Mađarske i Hrvatske te glavnim korisnikom Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije – HAMAG-BICRO.

Cilj Programa je suradnja hrvatskih i mađarskih poduzetnika, razvoj zajedničke tehnologije, usluge ili proizvoda te njihov nastup na novim tržištima.

Stopa sufinanciranja za male i srednje poduzetnike u okviru ovog Programa iznosi 75% od ukupno prihvatljivih troškova projekta.

Minimalni iznos bespovratnih sredstava po poduzetniku iznosi 30.000,00 EUR-a, a maksimalni iznos bespovratnih sredstava po poduzetniku iznosi 120.000,00 EUR-a.

Pozivamo sve poduzetnike koji žele dobiti više informacija o mogućnostima prijave na ovaj Program da potvrde svoje sudjelovanje na on-line prezentaciji na e-mail: [email protected] ili na broj telefona 048/621-978.

 

HUHR program logici HR ispod teksta

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci