25 stu 2020

NAJAVA 10. SASTANKA LOKALNIH DIONIKA I 3. SASTANKA ŽUPANIJSKOG STRUČNOG TIJELA I KOORDINACIJE ZA MALO I SREDNJE PODUZETNIŠTVO U OKVIRU PROJEKTA „ATM FOR SME’S – PRISTUP MIKROFINANCIRANJU MALIH I SREDNJIH PODUZETNIKA“

atm2

U srijedu, 02. prosinca 2020. godine održat će se 10. sastanak lokalnih dionika i 3. sastanak  županijskog stručnog tijela i koordinacije za malo i srednje poduzetništvo u okviru projekta „ATM for SME’s – Pristup mikrofinanciranju malih i srednjih poduzetnika“ putem on-line platforme Microsoft Teams.

Tema sastanka bit će praćenje provedbe mjera iz Regionalnog akcijskog plana s naglaskom na mjere poticanja poduzetništva Koprivničko-križevačke županije.

Na sastanku će sudjelovati predstavnici županijskog stručnog tijela i koordinacije za malo i srednje poduzetništvo te ostali  dionici važni za razvoj poduzetništva Koprivničko-križevačke županije.

Projekt „ATM for SME’s“ odobren je u okviru programa INTERREG EUROPE 2014. – 2020, ukupne je vrijednost 1.759.677,00 EUR te traje od 01. travnja 2016. godine do 31. ožujka 2021. godine.

Cilj projekta je kreiranje novih modaliteta i rješenja za mikrofinanciranje malih i srednjih poduzetnika te poboljšanje pristupa mikrofinanciranju u regijama koje sudjeluju u projektu dijeljenjem i razmjenom lokalnih znanja za inovativna rješenja.

 

Projekt je implementiran kroz program Interreg Europe, sufinanciran od strane Europskog fonda za regionalni razvoj.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci