16 stu 2020

OTVOREN ČETVRTI POZIV ZA PODUZETNIKE ZA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA U SKLOPU PROJEKTA „B LIGHT“

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) kao glavni korisnik projekta „Fostering value added business cooperation between SMEs operating on different sides of the Hungary-Croatia border“ (“B Light”) u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020, objavila je četvrti Poziv za dostavu projektnih prijedloga za poduzetnike.

Četvrti natječaj za Light Project Proposal projektne prijave otvoren je od 16. studenog 2020. godine do 15. siječnja 2021. godine.

U ovom krugu poduzetnicima je na raspolaganju ukupno 2.657.227,01 eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekti će biti odabrani u jednom selekcijskom koraku.

Vrijednost projekta po partneru iznosi od 40.000 do 160.000 eura, od čega se programom sufinancira 75%, a provedba projekta može trajati najviše 12 mjeseci.

Detaljni opis natječaja, uključujući prihvatljiva područja, uvjete i pravila za prijavu te obrazac za prijavu Light Project Proposal i svi ostali dokumenti nalaze se na službenoj stranici projektaB Light”.

Popunjeni obrazac Light Project Proposal se učitava elektronski preko B Light web platforme.

Promotivni video četvrtog Poziva za dostavu projektnih prijedloga dostupan je OVDJE.

Kontakt točka za poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije i Bjelovarsko-bilogorske županije je PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije.

HUHR program logici HR ispod teksta

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci