04 stu 2020

NAJAVA ZAVRŠNE KONFERENCIJE PROJEKTA „PARTNERSTVO ZA SVE 2“

Logo projekta Partnerstvo za sve 2

U ponedjeljak, 09. studenoga 2020. godine s početkom u 09,00 sati održat će se Završna konferencija projekta „Partnerstvo za sve 2“. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Koprivničko-križevačke županije konferencija će se održati virtualno putem aplikacije za online održavanje sastanaka.

Nositelj projekta je PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, a projektni partneri su Koprivničko-križevačka županija, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Križevci, HGK Županijska komora Koprivnica, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Enter Koprivnica d.o.o.

Opći cilj projekta je doprinijeti zapošljivosti dugotrajno nezaposlenih, žena i mladih do 29 godina na tržištu rada Koprivničko-križevačke županije kroz provedbu inovativnih lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja.

Specifični cilj projekta je osigurati učinkovitu provedbu važeće Strategije razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije i održivo funkcioniranje Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije.

Projekt „Partnerstvo za sve 2“ ukupne vrijednosti 1.999.427,02 kuna odobren je za financiranje u okviru Poziva „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ iz Europskog socijalnog fonda uz stopu sufinanciranja od 99,08%, a njegova provedba započela je 14. svibnja 2020. godine.

Logo i lenta Europskog socijalnog fonda

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci