30 lis 2020

OTVOREN TRAJNI POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „PROMOCIJA ZDRAVLJA I PREVENCIJA BOLESTI – FAZA 2“

U okviru Europskog socijalnog fonda objavljen je otvoreni trajni poziv na dostavu projektnih prijedloga pod nazivom „Promocija zdravlja i prevencija bolesti – Faza 2“ u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Opći cilj Poziva je povećanje znanja i svijesti o važnosti promocije zdravlja i prevencije bolesti na području Republike Hrvatske. Specifični cilj Poziva je promicanje zdravih navika i zdravlja i/ili povećanje znanja i/ili povećanja svijesti građana Republike Hrvatske. Ciljna skupina poziva su pružatelji usluga iz područja promocije zdravlja i prevencije bolesti.

Prihvatljivi prijavitelji su pravne osobe koje su registrirane u Republici Hrvatskoj i sa sljedećim pravnim statusom:

  • udruge koje u svom statutu ili Registru udruga imaju utvrđeno djelovanje u području zaštite zdravlja i/ili sigurnosti na radu,
  • zaklade koje u svom statutu imaju utvrđeno djelovanje u području zaštite zdravlja i/ili sigurnosti na radu,
  • ustanova registrirana za obavljanje djelatnosti u zdravstvu,
  • jedinice lokalne i područne samouprave.

Ukupna financijska sredstva u okviru ovog Poziva na dostavu projektnih prijedloga iznose 10.000.000,00 HRK. Najniži iznos koji se može dodijeliti iznosi 200.000,00 HRK, dok je najviši iznos 500.000,00 HRK uz intenzitet potpore od 100%. Projektne prijedloge će biti moguće podnositi od 23.11.2020. godine u 9:00 sati.

U modalitetu trajnog poziva projekti se odabiru za financiranje do iscrpljenja financijske omotnice. Planirano trajanje provedbe projekta je od 12 do 18 mjeseci.

Više informacija i dokumentaciju možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci