28 lis 2020

ON-LINE PROGRAM ZA MLADE: GARAŽA IDEJA 2020

Online program Garaža ideja 2020 namijenjen je mladima od 18. do 30. godina koji žele pokrenuti promjene i biti dio njih.

Program Garaža ideja 2020 se u potpunosti provodi online, sastoji se od 3 modula te završne panel diskusije. Svaki modul traje jedan tjedan (2 sata/120 minuta)  tijekom kojih sudionici zanimljivim metodologijama upoznaju sami sebe i vlastite interese, svoj položaj u društvu, na zanimljive načine detektiraju društvene probleme (globalne ali i lokalne) te definiraju vlastiti angažman u odnosu na temu koja im predstavlja najveći problem te se s njom hvataju u koštac. Razrađuju svoj projekt te ga predstavljaju na panel diskusiji.

Panel diskusija “Xmas seeds” koncipirana je na način da svatko od sudionika prezentira svoju ideju koristeći prethodno stečene vještine, znanja i uvide. Svaki sudionik prezentira svim ostalim sudionicima ali i iskusnim akterima iz poslovnog svijeta.

Program provodi Impact Hub Zagreb – mreža koju čini više od 100 Impact Hubova u više od 55 zemalja te s više od 16.500 članova. Platforma i mreža koja edukacijom, savjetovanjem i podrškom doprinosi: 1. razvoju potencijala mladih da postanu otporni i aktivni pokretači promjena, 2. mikro poduzetnicima da osiguraju svoju poziciju na tržištu te postignu željeni učinak.

Projekt je sufinanciran od strane Europske Unije, a provodi se u sklopu Erasmus+ projekta te je kao takav besplatan.

Više informacija o samom projektu se nalazi na službenoj Facebook stranici Programa https://www.facebook.com/Garazaideja2020 .

Link za prijavu na online  program je https://forms.gle/xuTmz9eZdoQU83Sx9

Prijave su otvorene do 10.11.2020., a Program kreće od 16.11. i traje do 15.12.2020.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci