24 lis 2020

OBAVIJEST O PRIVREMENOM ZATVARANJU JAVNOG POZIVA ZA SUFINANCIRANJE KORIŠTENJA OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE U ZGRADAMA JAVNE NAMJENE

Zbog velikog broja zaprimljenih prijava na Javni poziv za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije u zgradama javne namjene, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost obavještava da je predmetni poziv privremeno zatvoren. Javni poziv objavljen je 02. srpnja 2020. godine na mrežnoj stranici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a zaprimanje prijava započelo je 21. rujna 2020. godine u 9:00 sati. Zbog premašenog ukupnog iznosa zatraženih bespovratnih sredstava od 10 milijuna kuna u okviru ovog Javnog poziva, onemogućeno je daljnje zaprimanje novih prijava u sustavu za e-prijave Fonda.

Po analizi prispjelih prijava u narednom razdoblju Fond će utvrditi broj prihvatljivih zahtjeva za sufinanciranje kao i zatražena sredstva te ukoliko se utvrdi da nisu utrošena sva planirana sredstva, Javni poziv će biti ponovno otvoren za zaprimanje novih prijava.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci