27 srp 2020

U OKVIRU OTVORENOG POZIVA NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „JAČANJE KAPACITETA ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA ZA POPULARIZACIJU STEM-A“ PRIJAVLJEN PROJEKT „BIRAJMO ZNANOST, MIJENJAJMO SVIJET!“

U okviru projekta „UZ PORU PO POTPORU“, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije nastavlja pružati stručnu pomoć svim javnopravnim tijelima s područja KKŽ u pripremi i provedbi EU projekata.

PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije  je u suradnji s Društvom kemičara i tehnologa Koprivnica, kao nositeljem projekta te Sveučilištem Sjever, Gimnazijom „Fran Galović“ Koprivnica,  Koprivničko-križevačkom županijom, kao projektnim partnerima, prijavila projekt „BIRAJMO ZNANOST, MIJENJAJMO SVIJET“ ukupne vrijednosti 2.979.079,43 kuna. Projekt je prijavljen na natječaj „Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za popularizaciju STEM-a“, u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Provedba projektnih aktivnosti trajat će 24 mjeseca.

Svrha projekta BIRAJMO ZNANOST, MIJENJAJMO SVIJET! je upoznati populaciju mladih, od vrtićaraca, učenika osnovnih škola, srednjih škola i studenata s pozitivnom stranom kemije, koja ima široku i raznoliku primjenu te osvijestiti važnost i prednosti kemije u životu čovjeka, ali i potaknuti ih da se uključe u organizacije civilnog društva.

Tijekom provedbe projekta pripadnici ciljane skupine sudjelovat će na raznim edukacijama, radionicama i programima kako bi usavršili svoja stručna znanja te uspješno jačali svoje kapacitete i promovirali STEM.

 

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽProjekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci