27 srp 2020

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJEDLOGA ZA DODJELU GODIŠNJE NAGRADE „INOVACIJA GODINE“ ZA 2019. GODINU

Temeljem članka 2. i 6. Pravilnika o dodjeli godišnje nagrade „Inovacija godine“ od 4. srpnja 2017. godine, Udruga inovatora Hrvatske dana 17. srpnja 2020. upućuje Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu godišnje nagrade „Inovacija godine“ za 2019. godinu.

Godišnja nagrada „Inovacija godine“ Udruge inovatora Hrvatske (u daljnjem tekstu: Nagrada) dodjeljuje se za komercijaliziranu inovaciju, kao priznanje unaprjeđivanju i promicanju inovatorstva i inovativnog promišljanja u funkciji podizanja inovativnosti i konkurentnosti gospodarstva Republike Hrvatske.

Nagrada se dodjeljuje inovativnim pojedincima, državljanima Republike Hrvatske ili autorskim timovima čiji su članovi državljani Republike Hrvatske.

Prijedlog za dodjelu Nagrade mogu dati članovi Udruge inovatora Hrvatske, znanstvene i druge javne ustanove, udruge građana, te sve pravne i fizičke osobe.

Prijavitelj je dužan obrazac vlastoručno potpisati čime pod moralnom i materijalnom odgovornošću jamči za istinitost podataka navedenih u obrascu. Obrascu se obvezatno prilaže životopis autora inovacije.

Obrazac i životopis dostavljaju se elektroničkim putem na adresu [email protected] ili putem pošte/osobne dostave, u zatvorenoj omotnici, na adresu: Udruga inovatora Hrvatske Dalmatinska 12, HR – 10000 Zagreb s naznakom Prijava za godišnju nagradu „Inovacija godine“.

Rok za predaju prijedloga je 18. rujna 2020. godine do 16,00 sati, bez obzira na način dostave.

Dobitnik Nagrade javno se objavljuje i proglašava na svečanosti dodjele Nagrade upriličenoj povodom Dana hrvatskih inovatora (listopad 2020).

Postupak raspisivanja javnog poziva te postupak ocjenjivanja i dodjele Nagrade provodi se sukladno Pravilniku o dodjeli godišnje nagrade „Inovacija godine“ od 4. srpnja 2017. godine.

 

prijava_inovacija_godine_2020

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci