01 tra 2020

OBAVIJEST O PRIVREMENOJ OBUSTAVI POZIVA „USPOSTAVA POSTROJENJA ZA OBRADU/RECIKLIRANJE GRAĐEVNOG I/ILI KRUPNOG (GLOMAZNOG) KOMUNALNOG OTPADA“

Obavijest potencijalnim prijaviteljima na Poziva „Uspostava postrojenja za obradu/recikliranje građevnog i/ili krupnog (glomaznog) komunalnog otpada“ da se, sukladno navedenom u točki 3.3. Rok za predaju projektnog prijedloga Uputa za prijavitelje, Poziv obustavlja na određeno vrijeme, na razdoblje od 15 dana, odnosno do srijede, 1. travnja 2020., iz razloga što je iznos traženih bespovratnih sredstava zaprimljenih projektnih prijedloga dosegnuo 150% ukupno raspoloživog iznosa bespovratnih sredstava.

Svi projektni prijedlozi koji se pokušaju registrirati u sustav eFondovi unutar razdoblja u kojem je Poziv obustavljen neće biti uzeti u razmatranje.

Sukladno Uputama za prijavitelje, točki 3.4 Dodatne informacije uz projektni prijedlog, pitanja se mogu postavljati tijekom trajanja Poziva, stoga se tijekom razdoblja obustave Poziva, obustavlja i zaprimanje pitanja te na njih PT1 neće odgovarati.

Više o navedenom možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci