17 lis 2019

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU RADIONICE ZA OTVORENI POZIV „SANACIJA ZATVORENIH ODLAGALIŠTA NEOPASNOG OTPADA“

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost organiziraju informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje za Otvoreni poziva „Sanacija zatvorenih odlagališta neopasnog otpada“ u Zagrebu u ponedjeljak, 28. listopada 2019., Hrvatske vode, Ulica grada Vukovara 220, dvorana 28a, prizemlje.

Predviđeno trajanje informativne radionice je od 12.30 – 14.30 sati. Cilj informativne radionice je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i kriterijima poziva te procedurama za prijavu i postupak dodjele bespovratnih sredstava.

Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno. Sudjelovanje je potrebno prijaviti na adresu elektroničke pošte [email protected], najkasnije do četvrtka, 24. listopada 2019. do 14.00 sati. Prijave se primaju do popunjenosti kapaciteta.

Molimo potencijalne prijavitelje da zbog ograničenog broja mjesta prijave u svoje ime sudjelovanje maksimalno dva predstavnika jedinice lokalne samouprave. Potvrda o prihvaćanju prijave za sudjelovanje na radionici biti će poslana putem elektroničke pošte najkasnije do petka, 25. listopada 2019. do 14.00 sati.

Informacije o informativnoj radionici možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci