14 lis 2019

OBJAVLJEN POZIV ZA PREDLAGANJE UMJETNIČKO-EDUKATIVNIH PROGRAMA I/ILI RADIONICA ZA „RUKSAK (PUN) KULTURE – UMJETNOST I KULTURA U VRTIĆU I ŠKOLI“

Ministarstvo kulture objavilo je Poziv za predlaganje umjetničko-edukativnih programa i/ili radionica za „Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi“, nacionalni dopunski program u vrtićima te osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj za 2020. godinu.

„Ruksak (pun) kulture“ je umjetničko-edukativni program vezan uz umjetnost i kulturu, a u hrvatskim vrtićima i školama provodit će ga stručnjaci različitih umjetničkih područja (književnici, likovni, kazališni, glazbeni, plesni, filmski i drugi umjetnici te studenti umjetničkih akademija ili drugih fakulteta koji pokrivaju predmetne djelatnosti) koje program uključuje.

Prihvatljivi predlagatelji programa  su sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi na području Republike Hrvatske.

Prihvatljive aktivnosti su programi i/ili radionice primjerene dobi korisnika koji omogućuju djeci i mladima upoznavanje s umjetničkim i kulturnim djelima, izričajem visoke kvalitete i profesionalnih standarda u području suvremene umjetnosti, obuhvaćajući izvedbene umjetnosti (kazalište, ples, glazba), vizualne umjetnosti, filmsku umjetnost, književnost i kulturnu baštinu.

Prijave se podnose na online obrascu br. 23 (e-prijavnici) – naziva Prijavnica za program Ruksak (pun) kulture za 2020. godinu. E-prijavnica je dostupna na mrežnim stranicama Ministarstva kulture (https://e-prijavnice.min-kulture.hr/e-pisarnica)

Prijave na temelju ovoga Poziva mogu se podnositi od dana objave do 8. studenoga 2019. godine.

Više informacija o navedenom Pozivu možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci