17 ruj 2019

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU DODATNE INFORMATIVNE RADIONICE ZA NATJEČAJ „UNAPREĐIVANJE INFRASTRUKTURE ZA PRUŽANJE SOCIJALNIH USLUGA U ZAJEDNICI KAO PODRŠKA PROCESU DEINSTITUCIONALIZACIJE – DRUGA FAZA“

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije organizira dodatnu (treću) informativnu radionicu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije – druga faza“ (KK.08.1.3.04). Informativna radionica održat će se u prostorijama Zagrebačkog inovacijskog centra – Zicer, Avenija Dubrovnik 12 u Zagrebu, u srijedu, 25. rujna 2019. godine, od 10:00 do 15:00 sati (registracija sudionika je od 10:00 do 10:30 sati).

Dodatna radionica je organizirana za prijavitelje koji su se prijavili na prethodne dvije radionice, a nisu bili uvršteni u njih zbog ograničenja prostora u kojem se odvijaju radionice te u cilju što kvalitetnijeg prezentiranja poziva i konstruktivne rasprave u formi pitanja i odgovora. Ministarstvo nije u mogućnosti primati dodatne prijave na radionice zbog popunjenosti dvorane u kojoj će se radionica odvijati.

Obavijest o održavanju dodatne (treće) informativne radionice dostupna je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci