29 srp 2019

JAVNI POZIV ZA DOSTAVU PRIJAVA ZA IZGRADNJU PRISTUPNIH MREŽA

Javni poziv za dostavu prijava za izgradnju pristupnih mreža otvoren je 26.07.2019. i prijave će se zaprimati do 25.09.2019..

Ovim Javnim pozivom za dostavu prijava za postupak pred-odabira prihvatljivih prijavitelja (Javni poziv – dostava prijava), pozivaju se jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave i operatori da dostave prijave temeljem kojih će biti odabrani prihvatljivi prijavitelji koji će imati pravo podnijeti projektne prijedloge na Ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava u modalitetu privremenog poziva „Izgradnja mreža sljedeće generacije (NGN)/pristupnih mreža sljedeće generacije (NGA) u NGA bijelim područjima“.

Cilj Poziva: Dostavom prijava na temelju Javnog poziva – dostava prijava, prijavitelji sudjeluju u transparentnom postupku odabira prihvatljivih prijavitelja koji će imati pravo podnijeti projektne prijedloge na Ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava u modalitetu privremenog poziva „Izgradnja mreža sljedeće generacije (NGN)/pristupnih mreža sljedeće generacije (NGA) u NGA bijelim područjima“ (Ograničeni poziv).

Predmet ulaganja: Izgradnja mreža sljedeće generacije (NGN)/pristupnih mreža sljedeće generacije (NGA) u područjima bez širokopojasne infrastrukture i bez dovoljnog tržišnog interesa za ulaganja u takvu infrastrukturu od strane operatora na tržištu elektroničkih komunikacija (tzv. “bijela područja” mreža sljedeće generacije).

Prihvatljivi prijavitelji su: jedinice lokalne samouprave, jedinice regionalne (područne) samouprave i operatori.

Više informacija o Pozivu dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci