21 ožu 2019

U OPĆINI GOLA ODRŽAN RADNI SASTANAK HRVATSKIH I MAĐARSKIH PARTNERA

Dana 21. ožujka 2019. godine u prostorijama Općine Gola održan je radni sastanak projektnih partnera za prijavu projekata na Drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga iz Programa prekogranične suradnje INTERREG V-A Mađarska-Hrvatska 2014.-2020.

Sastanku su prisustvovali predstavnica županije Zala Eniko Dravecz-Egyed, gradonačelnik Zalaszentmartona Dancs Szilveszter Zoltan, predstavnik Zajednice Zalakaros Sinkovics Norbert, načelnik Općine Gola Stjepan Milinković sa suradnicama te predstavnice PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije.

Svrha sastanka bila je detaljnija razrada projektnog prijedloga za prijavu na Drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga iz Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. u kojem će kao projektni partneri sudjelovati Općina Gola i županija Zala. Na sastanku se raspravljalo o projektnim aktivnostima koje će se u projektu provoditi, budžetu svakog od partnera te su dogovoreni daljnji koraci i aktivnosti potrebni za pripremu zajedničkog projekta.

Drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga iz Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. otvoren je do 03. svibnja 2019. godine, a prihvatljivi prijavitelji su tijela javne vlasti, tijela regulirana javnim propisima i neprofitne organizacije osnovane od strane privatnih tijela s prihvatljivog programskog područja.

Više informacija o navedenom natječaju možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci