20 ožu 2019

ODRŽAN RADNI SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA U NAGYBAJOMU

Dana 19. ožujka 2019. godine u Nagybajomu  održan je operativni sastanak projektnih partnera za prijavu projekata na Drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga iz Programa prekogranične suradnje INTERREG V-A Mađarska-Hrvatska 2014.-2020.

Sastanku su prisustvovali gradonačelnica grada Nagybajoma Czeferner Jozsefne sa suradnicima, načelnik Općine Virje Mirko Perok sa suradnicom te predstavnice PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije.

Svrha sastanka bila je detaljnija razrada projektnog prijedloga za prijavu na Drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga iz Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. u kojem će kao projektni partneri sudjelovati Općina Virje i grad Nagybajom. Na sastanku se raspravljalo o projektnim aktivnostima koje će se u projektu provoditi, budžetu svakog od partnera te su dogovoreni svi daljnji koraci i  aktivnosti potrebni za pripremu zajedničkog projekta.

Drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga iz Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. otvoren je do 03. svibnja 2019. godine, a prihvatljivi prijavitelji su tijela javne vlasti, tijela regulirana javnim propisima i neprofitne organizacije osnovane od strane privatnih tijela s prihvatljivog programskog područja.

Više informacija o navedenom natječaju možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci