14 sij 2019

OTVOREN DRUGI KRUG NATJEČAJA ZA „LIGHT PROJECT PROPOSAL“ PROJEKTNE PRIJEDLOGE U OKVIRU PROJEKTA „B LIGHT“

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) kao glavni korisnik Programa “Fostering value added business cooperation between SMEs operating on different sides of the Hungary-Croatia border” (“B Light”) u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020 otvara drugi krug natječaja za dostavu projektnih prijedloga Light Project Proposal za suradnju malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska-Hrvatska.

U drugom krugu natječaja poduzetnicima je na raspolaganju ukupno 3.050.000,00 EUR-a iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekti odabrani u prvom koraku (Light Concept) ulaze u drugi korak (Light Project Proposal).

Drugi krug natječaja za Light Project Proposal projektne prijedloge otvoren je do 15. ožujka 2019. godine.

Popunjeni obrazac Light Project Proposal se učitava elektronski preko B Light web platforme.

Cjelokupan tekst drugog kruga natječaja može se preuzeti OVDJE.

Detaljni opis natječaja, uključujući prihvatljiva područja, uvjete i pravila za prijavu te informacije o selekcijskom procesu, nalazi se u Uputama za prijavitelje (Guidelines for Applicants).

Obrazac za prijavu Light Project Proposal i svi ostali dokumenti mogu se preuzeti na službenoj stranici projekta “B Light”.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Regionalnu razvojnu agenciju Koprivničko-križevačke županije, Florijanski trg 4, Koprivnica, putem telefona 048/621-978 ili na e-mail: [email protected]

HUHR program logici HR ispod teksta

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci