11 pro 2018

NA YOUTUBE KANALU MINISTARSTVA GOSPODARSTVA, PODUZETNIŠTVA I OBRTA DOSTUPNA INFO RADIONICA ZA POZIV „POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI I UČINKOVITOSTI MSP-A KROZ INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE (IKT)-2″

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organiziralo je informativnu radionicu za dostavu projektnih prijedloga za Poziv „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2“ u okviru kojeg je poduzetnicima na raspolaganju 200 milijuna kuna. Na radionici su obrađene osnovne teme vezane uz Poziv, aktivnosti i troškove, uvjete prihvatljivosti za prijavitelje i projekte, podnošenje projektnih prijedloga, postupak dodjele sredstava, ugovor o dodjeli sredstava te informacije vezane uz samu provedbu projekata. Cjelokupan sadržaj info radionice dostupan je na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima s ciljem jačanja tržišne pozicije, povećanja konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja MSP-a primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije.

Projektni prijedlozi podnose se putem sustava eFondovi do 21. prosinca 2018. godine.

Informativnu radionicu za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2“ možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci