22 stu 2018

OTVORENE PRIJAVE ZA PROGRAM „POKRENI NEŠTO SVOJE“

Program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj „Pokreni nešto svoje” je razvojni program ACT Grupe namijenjen poduzetnicima početnicima i mikropoduzećima. Program potiče projekte s pozitivnim društvenim utjecajem te odgovara na potrebe poduzetnika za mentorskom i financijskom podrškom za početak i razvoj poslovanja.

Cilj programa potpore je razvoj mikropoduzeća s pozitivnim utjecajem na društvo u Republici Hrvatskoj.

Prihvatljivi prijavitelji su subjekti koji su u trenutku prijave mikropoduzeće te osobe koje nemaju osnovano poduzeće pod uvjetom da u razdoblju do potpisivanja ugovora o potpori osnuju i registriraju poduzeće.

Prihvatljive aktivnosti u okviru programa su: upravljanje projektom, razvoj strateških i poslovnih dokumenata, osnivanje novog poduzeća ili razvoj postojećeg poduzeća, istraživanje i razvoj tržišta, testiranje poslovnih hipoteza, edukacija djelatnika, razvoj i stvaranje novih radnih mjesta, ulaganje u opremu i sl.

U okviru programa predviđeno je financiranje 7 projekata u iznosu od 72.000,00 kuna odnosno ukupno je programom osigurano 504.000,00 kunaza poduzetnike početnike i mikropoduzetnike.

Vrijeme trajanja projekata je 6 mjeseci. Početak provedbe projekata je 01. travnja 2019. godine, a završetak provedbe je 30. rujna 2019. godine.

Prijave se šalju putem OBRASCA, a rok za dostavu projektnih prijava je 14. prosinca 2018. godine do 12,00 sati.

Detaljnije informacije pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci