10 stu 2018

PORA REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE PREDSTAVILA EU PROJEKTE NA SAJMU EU FONDOVA

U okviru 21. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije, u subotu 10. studenog 2018. održan je Sajam EU fondova. Cilj Sajma EU fondova bio je predstavljanje dionika koji uspješno provode EU projekte, kako bi se široj javnosti prezentirali uspješni EU projekti koji se provode na području Koprivničko-križevačke županije.

Organizator Sajma EU fondova bilo je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, a svim okupljenima su se prilikom otvorenja obratili gradonačelnik Križevaca Mario Rajn i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren.

Na navedenom Sajmu EU fondova svoje EU projekte predstavila je i PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, kao jedan od izlagača. Razvojna agencija PORA KKŽ predstavila je 12 EU projekata koje trenutno provodi, a koji su sufinancirani EU sredstvima iz raznih programa te čija je vrijednost gotovo 30 milijuna kuna.

Sajam je obuhvatio predstavljanje projekata sufinanciranih EU sredstvima koji se provode na području Koprivničko-križevačke županije, a kao izlagači predstavili su se jedinice regionalne i lokalne samouprave, institucije kao i poduzetnici koji su uspješni u pripremi i provedbi EU projekata.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci