19 srp 2018

ODRŽANA INFORMATIVNA RADIONICA O OTVORENIM POZIVIMA ZA MIKRO, MALE I SREDNJE PODUZETNIKE

U četvrtak, 19. srpnja 2018. godine u organizaciji HGK Županijske komore Koprivnica, „PORA“ Razvojne agencije Podravine i Prigorja i HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održana je informativna radionica za poduzetnike o otvorenim pozivima „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“ i „WWW vaučeri za MSP-ove“ koji su pokrenuti u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

U okviru radionice održana je prezentacija o uvjetima prijave, prihvatljivim i neprihvatljivim troškovima te procesu prijave i provedbe projekata, a koju je održao Igor Bobek, viši stručni suradnik u HGK Županijska komora Zagreb.

Ciljevi Poziva su jačanje tržišne pozicije, jačanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja MSP-a primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije te mrežnih marketinških rješenja. U okviru navedenih Poziva poduzetnici mogu razviti i nabaviti informacijska i komunikacijska poslovna rješenja namijenjena optimiziranju poslovanja te prilagoditi i integrirati poslovna rješenja s postojećim ili novim informacijskim sustavom.

U okviru navedenih Poziva poduzetnicima je na raspolaganju gotovo 70 milijuna kuna dok intenzitet potpore za poduzetnike iznosi do 85% prihvatljivih troškova.

Prijave na Pozive zaprimaju se od 13. kolovoza 2018. godine do iskorištenja predviđene alokacije, a najkasnije do 29. lipnja 2020. godine.

 IMG 8408 copyIMG 8414 copyIMG 8405

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci