07 lip 2018

ODRŽAN PRVI SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „PARTNERSTVO ZA SVE 2“

U četvrtak, 7. lipnja 2018. godine u prostorima „PORE“ KKŽ održan je prvi sastanak projektnih partnera u okviru provedbe projekta „PARTNERSTVO ZA SVE 2“. Sastanku su prisustvovali ravnateljica „PORE“ KKŽ Melita Birčić sa suradnicima kao predstavnici nositelja projekta te predstavnici partnera – Koprivničko-križevačke županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Križevci, HGK Županijske komore Koprivnica, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije te Koprivničkog poduzetnika.

Na sastanku je bilo riječi o nadolazećim projektnim aktivnostima te dinamici provedbe istih, obvezama nositelja projekta i partnera te o zajedničkom radu na svih partnera na održivom funkcioniranju Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije.

Opći cilj projekta „Partnerstvo za sve 2“ je doprinijeti zapošljivosti dugotrajno nezaposlenih, žena i mladih do 29 godina na tržištu rada Koprivničko-križevačke županije kroz provedbu inovativnih lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja. Ukupna vrijednost projekta je gotovo 1.999.427,02 kuna od čega je 99,07% iznosa financirano sredstvima Europskog socijalnog fonda. Trajanje provedbe projekta je 30 mjeseci.

 IMG 8354IMG 8359

 

 

 

Logo partnerstvo za sve 2

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Za više informacija o EU fondovima http://www.strukturnifondovi.hr/.

Za više informacija o Operativnom programu Učinkoviti ljudski potencijali http://www.esf.hr/.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci