30 svi 2018

KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA SUDJELUJE U IZRADI NACIONALNE RAZVOJNE STRATEGIJE REPUBLIKE HRVATSKE DO 2030. GODINE

Dana 30. svibnja 2018. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije održan je sastanak Radne grupe za izradu i izvještavanje o provedbi Županijske razvojne strategije Koprivničko-križevačke županije za razdoblje do 2020. godine na temu sudjelovanja Koprivničko-križevačke županije u izradi Nacionalne razvojne strategije Republike Hrvatske do 2030. godine.

Sastanku je nazočio zamjenik župana Ratimir Ljubić i ravnateljica „PORE“ KKŽ Melita Birčić koji su uvodno pozdravili sve prisutne članove Radne grupe te naglasili važnost sudjelovanja Koprivničko-križevačke županije u izradi Nacionalne razvojne strategije Republike Hrvatske do 2030. godine.

Na sastanku se raspravljalo o materijalu koji će se dostaviti u Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, a odnosi se na analizu postojećeg stanja u Koprivničko-križevačkoj županiji, prioritetna područja koja su nositelji razvoja županije, potencijale za rast i razvoj županije, SWOT analizu, ključne pokazatelje uspješnosti i razvojni smjer Koprivničko-križevačke županije te su usuglašeni stavovi oko konačnog teksta.

IMG 7452IMG 7453IMG 7477

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci