04 svi 2018

POZIVAMO VAS NA „TJEDAN EU FONDOVA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE“ U PERIODU OD 07. DO 11. SVIBNJA 2018.

Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica, “PORA” Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HGK Županijska komora i HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u razdoblju od 07. do 11. svibnja 2018. organiziraju “Tjedan EU fondova Koprivničko-križevačke županije”.

Događaj se organizira u povodu obilježavanja Europskog tjedna i „Dana otvorenih vrata EU projekata“ u koordinaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, uz podršku Europske komisije.

Svrha manifestacije je predstaviti projekte koji pridonose razvoju lokalnih zajednica, a kako se na području Koprivničko-križevačke županije provodi značajan broj projekata, nastala je ideja da se oni predstave javnosti.

PROGRAM DOGAĐANJA

1. DAN – ponedjeljak, 7. svibnja 2018. godine

Prvog dana tema će biti „Dan ruralnog razvoja“, a predstavit će se LAG-ovi s područja Koprivničko-križevačke županije: LAG „PODRAVINA“, LAG „PRIGORJE“, LAG „PRIZAG“, LAG „IZVOR“, LAG „MURA-DRAVA“. LAG-ovi će predstaviti aktualne natječaje kao i one u najavi za javni i privatni sektor s područja Koprivničko-križevačke županije. Vrijeme održavanja prezentacije je od 10,00-12,00 sati u dvorani „PORE“ KKŽ, Florijanski trg 4, Koprivnica.

2. DAN – utorak, 8. svibnja 2018. godine

Drugi dan održat će se „Dan otvorenih vrata „PORE“ KKŽ“, a djelatnici „PORE“ će prezentirati rad „PORE“ KKŽ, aktualne natječaje iz ESI fondova i realizirane EU projekte učenicima Srednje škole Koprivnica i Obrtničke škole Koprivnica. Vrijeme održavanja prezentacije je od 12,00-13,00 sati u dvorani „PORE“ KKŽ, Florijanski trg 4, Koprivnica.

3. DAN – srijeda, 9. svibnja 2018. godine

Treći dan održat će se konferencija za medije župana Koprivničko-križevačke županije na temu EU projekata koji su provedeni na području Koprivničko-križevačke županije, kao i onih u provedbi. U okviru konferencije za medije održat će se prijem za sudionike Nagradnog natječaja za dječje literarne i likovne radove na temu Hrvatska kakvu želimo i podjela potvrda mentorima i osnovnim školama sudionicima nagradnog natječaja. Vrijeme održavanja konferencije je od 11,00-12,00 sati u dvorani Koprivničko-križevačke županije, Antuna Nemčića 5, Koprivnica.

4. DAN – četvrtak, 10. svibnja 2018. godine

Tema četvrtog dana bit će „Otvoreni EU natječaji za poduzetnike i primjer dobre prakse provedbe EU projekta na području KKŽ“. Prezentatori će biti „PORA“ Razvojna agencija Podravine i Prigorja koja će predstaviti 2. otvoreni natječaj u okviru B Light Grant Sheme, programa suradnje malih i srednjih poduzetnika u pograničnom području Mađarska-Hrvatska, u okviru INTERREG V-A Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020., zatim će HGK EEN predstaviti trenutno otvorene EU natječaja za poduzetnike dok će poduzeće Rasco d.o.o. Kalinovac prezentirati uspješno provedeni projekt sufinanciran EU sredstvima. Vrijeme održavanja prezentacija je od 10,00-12,00 sati u dvorani HGK Županijske komore Koprivnica, Frankopanska 3, Koprivnica.

5. DAN – petak, 11. svibnja 2018. godine

Tema petog dana će bit prezentacija aktualnih i provedenih EU projekata JLS-a, institucija i LAG-ova u KKŽ. Vrijeme održavanja prezentacije će biti od 9,00-11,00 sati na Zrinskom trgu u Koprivnici. Na Zrinskom trgu u Koprivnici će korisnici (prijavitelji i partneri) sredstava iz EU fondova prezentirati provedene EU projekte kao i one u provedbi široj javnosti.

Pozivamo sve zainteresirane dionike da sudjeluju u navedenim događanjima i upoznaju se sa EU projektima koji se provode na području Koprivničko-križevačke županije.

Tjedan EU fondova KKŽ – program

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci