04 svi 2018

POZIVAMO VAS NA DAN RURALNOG RAZVOJA

TJEDAN EU FONDOVA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

– DAN RURALNOG RAZVOJA –

PREZENTACIJA AKTUALNIH MJERA

LAG-ova S PODRUČJA

KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

ZA PRIVATNI I JAVNI SEKTOR

Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica, „PORA“ Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HGK Županijska komora Koprivnica i HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u razdoblju od 7. do 11. svibnja 2018. organiziraju „TJEDAN EU FONDOVA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE“.

Događaj se organizira u povodu obilježavanja Europskog tjedna i „Dana otvorenih vrata EU projekata“ u koordinaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, uz podršku Europske komisije. Cilj Tjedna EU fondova KKŽ je informiranje šire javnosti o EU projektima koji se provode na području Koprivničko-križevačke županije, kao i o aktualnim natječajima namijenjenima javnom, privatnom i civilnom sektoru u KKŽ.

U okviru održavanja cjelokupnog Tjedna EU fondova Koprivničko-križevačke županije, u ponedjeljak, 07. svibnja 2018. godine održat će se DAN RURALNOG RAZVOJA. Glavni cilj je predstavljanje aktualnih natječaja i mjera iz područja ruralnog razvoja za javni i privatni sektor, a koje objavljuju LAG-ovi koji djeluju na području Koprivničko-križevačke županije. Organizator događanja je „PORA“ KKŽ u suradnji s LAG-om „PODRAVINA“, LAG-om „PRIGORJE“, LAG-om „PRIZAG“, LAG-om „IZVOR“ i LAG-om „MURA-DRAVA“.

Stoga Vas pozivamo da sudjelujete na prezentaciji aktualnih natječaja i mjera iz područja ruralnog razvoja, a čiji su nositelji i koje će ujedno i predstaviti LAG-ovi s područja Koprivničko-križevačke županije.

Prezentacija aktualnih mjera za OPG-e i javni sektor

održat će se

u ponedjeljak, 07. svibnja 2018. godine

u prostorima „PORE“ KKŽ, Florijanski trg 4, Koprivnica,

u dvorani na I. katu

s početkom u 10,00 sati.

logici lagovi i pora

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci