27 tra 2018

ODRŽANA POČETNA KONFERENCIJA PROJEKTA „SVI U ŠKOLU, SVI PRI STOLU 2“

U srijedu, 25. travnja 2018. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije održana je početna konferencija projekta „Svi u školu, svi pri stolu 2“. Projekt ukupne vrijednosti 835.420,79 kuna odobren je za sufinanciranje iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije u iznosu od 85% te je ostalih 15% sufinancirano iz proračuna Republike Hrvatske..

Konferenciji su prisustvovali predsjednik županijske skupštine Željko Pintar, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić sa suradnicima, ravnateljica „PORE“ Razvojne agencije Podravine i Prigorja, te ravnatelji i predstavnici osnovnih škola uključenih u projekt.

Župan Darko Koren je naglasio važnost projekta koji učenicima u potrebi osigurava topli obrok tijekom boravka u školi, a koji je nastavak istoimenog projekta koji se provodio tijekom prošle školske godine. Ravnateljica „PORE“ KKŽ Melita Birčić istaknula je partnerstvo i suradnju koji su izuzetno važni prilikom pripreme projekata za prijavu na natječaje iz ESI fondova. U ime ravnatelja osnovnih škola svima prisutnima obratila se ravnateljica Osnovne škole “Mihovila Pavleka Miškine” Đelekovec Sonja Vuljak.

Na kraju uvodnog dijela konferencije voditelj projekta Vladimir Šadek održao je prezentaciju te detaljnije predstavio projektne aktivnosti. Nakon završetka početne konferencije održan je sastanak projektnih partnera vezan uz pripremu dokumentacije potrebne za izradu prvog zahtjeva za nadoknadom sredstava.

Projektom „Svi u školi, svi pri stolu“ osigurani su besplatni obroci za 822 učenika iz 18 osnovnih škola s područja Koprivničko-križevačke županije tijekom školske godine 2017./2018.

IMG 9771 1 768x512IMG 9762IMG 9775 768x512

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci