15 ožu 2018

OBJAVLJEN POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „PROVEDBA HKO-a NA RAZINI VISOKOG OBRAZOVANJA“

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Provedba HKO-a na razini visokog obrazovanja“ namijenjen visokim učilištima. Kroz ovaj Poziv omogućit će se izrada standarda zanimanja i standarda kvalifikacija uz korištenje smjernica i metodologija razvijenih ESF projektom „Potpora radu HKO sektorskih vijeća i ostalih dionika u procesu provedbe HKO-a“ te modernizacija i/ili izrada novih studijskih programa/programa cjeloživotnog učenja usklađenih s novoizrađenim standardima kvalifikacija.

Opći cilj Poziva je unapređenje kvalitete visokog obrazovanja primjenom HKO-a, dok je specifični cilj razvoj programa, izrada alata za osiguravanje kvalitete i jačanje kompetencija osoblja visokih učilišta i studenata u svrhu unaprjeđenja relevantnosti nastavne djelatnosti u visokom obrazovanju.

Ciljne skupine su nastavno i nenastavno osoblje na visokim učilištima i visokoobrazovne ustanove. Minimalni iznos potpore po projektu je 1.000.000,00 kn, dok je maksimalni iznos potpore po projektu 4.000.000,00 kn, a predviđeno trajanje projekata je od 24 do 36 mjeseci.

Ovaj Poziv na dostavu projektnih prijedloga otvoren je do 4. lipnja 2018. godine.

Dodatne informacije o Pozivu, kao i natječajnu dokumentaciju, možete pronaći ovdje.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci