07 velj 2018

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU RADIONICA – TIP OPERACIJE 4.1.1. “RESTRUKTURIRANJE, MODERNIZACIJA I POVEĆANJE KONKURENTNOSTI POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA”

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionice za potencijalne korisnike mjere 4 “Ulaganja u fizičku imovinu”, podmjere 4.1., tipa operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Sukladno indikativnom planu objave natječaja za 2018. godinu, natječaj za sektor biljne proizvodnje za navedeni tip operacije biti će raspisan tijekom veljače.

U četvrtak, 15. veljače 2018. godine u Zagrebu održati će se prezentacija namijenjena djelatnicima Savjetodavne službe, Regionalnim koordinatorima, poslovnim savjetnicima, lokalnim akcijskim grupama u Zagrebu.

Plan održavanja radionica možete pogledati OVDJE, a prijaviti se možete putem prijavnog obrasca koji se nalazi nalazi na slijedećoj POVEZNICI.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci