08 sij 2018

OTVORENO E-SAVJETOVANJE U CILJU PRIPREME POZIVA NA DOSTAVU PRIJEDLOGA “UVOĐENJE SUSTAVA UPRAVLJANJA POSLOVNIM PROCESIMA I KVALITETOM”

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je e-savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u cilju pripreme Poziva na dostavu projektnih prijedloga “Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom”. Ovaj Poziv pokrenut je u okviru Prioritetne osi 3 Poslovna konkurentnost, Investicijskog prioriteta 3d „Potpora stvaranju kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima“, specifičnog cilja 3d1 „Poboljšani razvoj i rast malih i srednjih poduzetnika na domaćem i stranim tržištima“ Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., financiranog sredstvima iz ESI fondova.

Svrha Poziva je potaknuti male i srednje poduzetnike na dostizanje primjenjive razine standarda kroz povećanje uporabe priznatih normi koje pridonose povjerenju kupaca, posebno u područjima poboljšanja kvalitete sustava upravljanja i povećanja sposobnosti za dokazivanje kvalitete sustava , uvođenjem kojih je olakšan pristup inozemnim tržištima te povećan izvoz i konkurentnost.

U savjetovanje se možete uključiti najkasnije do 31. siječnja 2018. godine putem sljedeće poveznice:

https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=6683

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci