29 pro 2017

OTVORENO E-SAVJETOVANJE U CILJU PRIPREME POZIVA NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „ZNAKOVI KVALITETE“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je e-savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u cilju pripreme Poziva na dostavu projektnih prijedloga “Znakovi kvalitete”, otvoreni postupak u modalitetu trajnog Poziva – dodjela vaučera.

Ovaj Poziv pokrenut je u okviru Prioritetne osi 3 Poslovna konkurentnost, Investicijskog prioriteta 3d „Potpora stvaranju kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima“, specifičnog cilja 3d1 „Poboljšani razvoj i rast malih i srednjih poduzetnika na domaćem i stranim tržištima“ Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., financiranog sredstvima ESI fondova.

Svrha Poziva je primjenom znakova kvalitete pridonijeti aktivnostima MSP-ova da dokazom kvalitete, sigurnosti i pouzdanosti svojih proizvoda i usluga te povećanjem njihove prepoznatljivosti na tržištu osiguraju preduvjete za povećanje prihoda od prodaje, izvoza i ukupne konkurentnosti. Povećana primjena znakova kvalitete doprinijet će promociji i stvaranju dodane vrijednosti za vrhunske hrvatske proizvode i usluge i stvaranju hrvatskog identiteta na zajedničkom i svjetskom tržištu.

U savjetovanje se možete uključiti najkasnije do 22. siječnja 2018. godine putem sljedeće poveznice:

https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=6672 . 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci