05 pro 2017

POZIV NA FORUM: „EU FONDOVI ZA EUROPSKO PODUZETNIŠTVO“

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s partnerskim institucijama (Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Hrvatska banka za obnovu i razvoj, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska udruga poslodavaca) organizira forum pod nazivom „EU fondovi za europsko poduzetništvo“ s ciljem informiranja poduzetnika i poljoprivrednika o aktualnim mogućnostima financiranja poduzetničkih projekata iz fondova i programa Europske unije.

Na forumu će biti održane panel rasprave o mogućnostima i ograničenjima financiranja poduzetničkog i poljoprivrednog sektora, kao i tzv. “business to business” sastanci poduzetnika i konzultanata za EU fondove te sastanci s predstavnicima tijela u sustavu upravljanja i kontrole EU fondova u Republici Hrvatskoj.

Forum će se održati 12. prosinca 2017. godine s početkom u 9.00 sati u Plaza Event centru, Slavonska avenija 6/2, Zagreb.

S obzirom na to da je broj sudionika ograničen, molimo da svoje sudjelovanje prijavite putem obrasca OVDJE.

Više informacija te nacrt programa dostupan je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci