09 stu 2017

NEKA ZVIJEZDE SJAJE

Inicijativa „Neka zvijezde sjaje“ pokrenuta je 30. kolovoza 2017. godine kao zajednička inicijativa devet zastupnika Europskog parlamenta (Hrvatske, Bugarske, Belgije, Francuske, Njemačke, Nizozemske, Poljske, Rumunjske i Slovenije) s ciljem poticanja europskog zajedništva i solidarnosti te promicanja i povećanja vidljivosti rezultata kohezijske politike. Svrha inicijative temelji se na jačanju komunikacije i vidljivosti dobrih i pozitivnih priča nastalih na temeljima europske solidarnosti i zajedništva.

Pozivaju se općine, gradove, županije i svi građani da ispune obrazac i prijave projekte financirane EU sredstvima koji su pozitivno utjecali na život u njihovim sredinama, pozitivno iznenadili svojim sadržajem ili na poseban način inspirirali nove poduzetničke pothvate i projekte.

Prihvatljivi prijavitelji su općine, gradovi, županije i sami građani koji su prepoznali pozitivan utjecaj na razvoj lokalne zajednice i povećanje kvalitete života građana. Prijaviti se mogu uspješno provedeni projekti jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave koji su (su)financirani EU sredstvima.

Rok za predaju prijava je 01. prosinca 2017. godine.

Prijave se zaprimaju isključivo na popunjenom elektronskom obrascu.

Detaljnije informacije o inicijativi možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci