02 stu 2017

OTVORENO E-SAVJETOVANJE O NACRTU UPUTA ZA PRIJAVITELJE POZIVA NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „IZGRADNJA I OPREMANJE PROIZVODNIH KAPACITETA MSP-A“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je e-Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Uputa za prijavitelje Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP-a“.

Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijava će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioriteta 3 „Poslovna konkurentnost“; Investicijskog prioriteta 3d „Potpora stvaranju kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima“; Specifičnog cilja 3d1 „Poboljšani razvoj i rast MSP na domaćem i stranim tržištima“.

Cilj Poziva je jačanje regionalne konkurentnosti MSP-a kroz razvoj identificiranih strateških djelatnosti industrije. Poticanjem aktivnosti koje stvaraju dodatnu vrijednost i učinkovitim pozicioniranjem malog i srednjeg poduzetništva (MSP) u globalnim lancima vrijednosti omogućit će se razvoj novih kompetencija, povećanje proizvodnje, povećanje izvoza i stvaranje novih radnih mjesta.

U savjetovanje se možete uključiti najkasnije do 16. studenoga 2017. godine putem sljedeće poveznice:

https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=6234

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci