04 lis 2017

JAVNI POZIV ZA OTVORENI ISKAZ INTERESA MALIH I SREDNJIH PODUZETNIKA ZA ULAGANJA U TEMATSKI DEFINIRANE HOTELE

Ministarstvo turizma na službenim stranicama objavilo je javni poziv za otvoreni iskaz interesa malih i srednjih poduzetnika za ulaganja u tematski definirane Hotele.

Predmet javnog poziva je identifikacija interesa i potreba malih i srednjih poduzetnika za ulaganjem u projekte podizanja kvalitete i dodatne ponude smještajnih objekata iz skupine „Hoteli“, koji bi mogli biti sufinancirani iz Strukturnih fondova EU, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.- 2020., kroz Prioritetnu os 3 „Poslovna konkurentnost“. Javnim pozivom će se kroz iskaz interesa nositelja navedenih turističkih projekata formirati baza (projekata) i identificirati njihov stupanj spremnosti za provedbu i moguće apliciranje za sredstva iz Strukturnih fondova.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro, mala ili srednja poduzeća sukladno definiciji malih i srednjih poduzeća na način utvrđen u Prilogu I. Definicija malih i srednjih poduzeća Uredbe Komisije (EU) 651/2014.

Iskaz interesa namijenjen je projektima koji uključuju izgradnju novog hotela ili rekonstrukciju/obnovu postojećeg objekta u Hotel ili podizanje kvalitete postojećeg hotela, koji će nakon završetka investicije biti smještajni objekt iz skupine “Hoteli”.

Javni poziv otvoren je do 18. listopada 2017. godine.

Ostale informacije vezane uz navedeni javni poziv možete pogledati OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci