02 lis 2017

JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE U PROGRAMU POTICANJA OBRAZOVANJA KADROVA U UGOSTITELJSTVU I TURIZMU U 2017. GODINI

Ministarstvo turizma objavilo je Javni poziv za sudjelovanje u Programu poticanja obrazovanja kadrova u ugostiteljstvu i turizmu u 2017. godini.

Predmet Javnog poziva je sudjelovanje u sufinanciranju stipendija učenicima i studentima koji se školuju za zanimanja u turizmu i ugostiteljstvu.

Javni poziv upućen je pravnim ili fizičkim osobama koje su registrirane za obavljanje ugostiteljsko-turističkih usluga, te županijskim obrtničkim komorama.

Ukupni iznos stipendije može iznositi najviše 1.200,00 kn po učeniku/ studentu mjesečno. Ministarstvo odobrava 50% ukupnog iznosa stipendije, a partner drugih 50%.

Učenici imaju pravo na stipendiju u vremenu od 1. rujna 2017. godine, do 30. lipnja 2018. godine.

Studenti imaju pravo na stipendiju u trajanju od 1. rujna 2017. godine, do 31. kolovoza 2018. godine.

Ministarstvo će ući u partnerstvo s tvrtkama/komorama koje ispunjavaju uvjete i mogu ispuniti obveze navedene u ovom Programu, a do iskorištenja sredstava prema datumu primitka prijave.

Odluka o odabiru partnera i dodjeli sredstava na ime stipendija donijeti će se najkasnije u roku 30 dana od datuma zatvaranja Javnog poziva.

Popis odabranih partnera s brojem stipendista i iznosom odobrenih sredstava bit će objavljen na mrežnim stranicama Ministarstva (www.mint.hr) u roku 15 dana od dana donošenja Odluke.

Javni poziv otvoren je do 17. studenog 2017. godine.

Javni poziv kao i popratne obrasce potrebne za prijavu možete pronaći ovdje.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci