21 lip 2017

POČETNA KONFERENCIJA „B LIGHT“ PROJEKTA

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizira svečanu konferenciju povodom predstavljanja projekta „B Light“ sheme za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima, u ponedjeljak 26. lipnja u Panonskom drvnom centru kompetencija u Virovitici (Poduzetnička zona II 16) s početkom u 11 sati.

„B Light“ shema je projekt kojim se financira suradnja malih i srednjih poduzeća u pograničnom području Mađarska-Hrvatska u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020. Ukupna vrijednost bespovratnih potpora za poduzetnike iznosi gotovo 53 milijuna kuna. Projekt provodi HAMAG-BICRO kao glavni korisnik te sedam regionalnih (županijskih) razvojnih agencija s programskog područja Mađarska-Hrvatska.

Konferenciju će otvoriti Boris Guina, zamjenik predsjednika Uprave HAMAG-BICRO-a, zajedno sa visokim predstavnicima mađarskih i hrvatskih partnera nakon čega slijedi predstavljanje projekta i primjera uspješne priče transnacionalne suradnje. Popodnevni dio konferencije predviđen je za radionice za poduzetnike i „jedan na jedan“ (B2B) sastanke.

U sklopu navedenog projekta HAMAG-BICRO je 9. lipnja 2017. godine, otvorio prvi krug natječaja za dostavu projektnih prijedloga „Light Concept“. Sredstva od gotovo 20 milijuna kuna osigurana su iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Više informacija o natječaju dostupno je na službenim stranicama Agencije www.hamagbicro.hr, dok se dodatne informacije o projektu „B Light“ shema mogu pronaći na web platformi projekta. Na događaj se možete prijaviti preko sljedeće poveznice: http://bit.ly/2snQ2z5.

Program konferencije

HUHR program logici HR ispod teksta

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci