12 svi 2017

Kako pronaći projektnog partnera

S obzirom da je za prijavu projekta na B Light Grant Shemu osnovni uvjet partnerski projekt između hrvatske i mađarske tvrtke, partnera najlakše možete pronaći pomoću web platforme B Light projekta .

Web platforma služi za pronalazak partnera te za prijavu projektnih prijedloga, kako u prvom tako i u drugom selekcijskom koraku.

Na platformi se nalazi baza tvrtki koje nude ili traže suradnju za prijavu na B Light Grant Shemu, uz osnovne informacije o samim tvrtkama (poslovanje, sektor, misija i sl.) – “Organization information” te kompetencijama koje ona nudi ili traži, kako bi našla partnera za zajednički projekt (Cooperation profiles). Profile tvrtki u bazi možete pretraživati po kriterijima djelatnosti, županiji, veličini i sl.

Da biste objavili profil svoje tvrtke i kako bi bili kontaktirani od potencijalnih partnera, potrebno je registrirati se na web platformi (“Register“)

Projektni partneri (HAMAG BICRO i županijske razvojne agencije) će organizirati tkz. gospodarske susrete gdje će se na jednom mjestu susresti tvrtke koje traže partnera iz Hrvatske i Mađarske te će imati priliku razgovarati o potencijalnoj suradnji.

Datum i lokacija ovih susreta biti će objavljena na našim stranicama te na web platformi B Light u sekciji “Calendar“.

Predlažemo da se prije registacije na web platformu javite u:

PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja

Florijanski trg 4

48 000 Koprivnica

Tel: 048/621-978

Fax: 048/621-957

E-mail: [email protected] 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci