10 svi 2017

OBJAVLJEN 2. POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA – PROGRAM TRANSNACIONALNE SURADNJE INTERREG DUNAV 2014.-2020.

Na stranicama Strukturnih fondova objavljen je 2. Poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru Programa transnacionalne suradnje Dunav 2014.-2020. Program transnacionalne suradnje Dunav će djelovati kao pokretač politika s ciljem rješavanja zajedničkih izazova i potreba koje proizlaze iz specifičnih područja.

U Programu transnacionalne suradnje Dunav 2014.-2020. sudjeluje devet država članica Europske unije: Austrija, Njemačka, Slovačka, Češka, Slovenija, Mađarska, Rumunjska, Bugarska, Hrvatska te tri IPA države: Bosna i Hercegovina, Srbija i Crna Gora i dvije ENI partnerske države: Moldavija i Ukrajina.

Program se provodi u okviru cilja Europska teritorijalna suradnja i nudi financijsku potporu za transnacionalne projekte koji pridonose razvoju inovativne, bolje pristupačne i održive dunavske verzije. Program podržava integraciju politika u Podunavlju kroz projekte koji se bave rješavanjem ključnih izazova i mogućnosti u regiji.

Ukupan proračun Programa iznosi 221.924.597 EUR-a od čega će se 202.924.405 EUR-a financirati iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Rok za dostavu projektnih prijedloga je 6. lipnja 2017. godine.

Detaljnije informacije o Pozivu možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci