24 ožu 2017

PROJEKTI PODUZETNIKA VRIJEDNOSTI 2 MIL. KUNA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE USPJEŠNO PROŠLI PRVU FAZU OCJENJIVANJA

„PORA“ Razvojna agencija Podravine i Prigorja uspješno je pripremila i prijavila 5 projektnih prijedloga za poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „E-impuls“. Ukupna vrijednost navedenih projekata iznosi gotovo 2 mil. kuna, a svih 5 projektnih prijedloga pozitivno je ocijenjeno i prošlo administrativnu provjeru projekata i upućeno u daljnju fazu evaluacije. Intenzitet potpore koja se može dodijeliti pojedinom poduzetniku iznosi do 85% prihvatljivih troškova.

Glavne aktivnosti projektnih prijedloga odnose se na modernizaciju i unapređenje poslovanja poduzetnika u sektoru proizvodnje i proizvodnih usluga. Navedena ulaganja će doprinijeti povećanju konkurentnosti poduzetnika na domaćim i stranim tržištima te novim zapošljavanjima utjecati na smanjenje broja nezaposlenih osoba u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Osim pripreme projekata, „PORA“ Razvojna agencija Podravine i Prigorja svakodnevno pruža savjetodavnu i tehničku pomoć poduzetnicima s područja Koprivničko-križevačke županije vezano uz otvorene natječaje, natječaje u najavi, zajmove te sva ostala područja koja se odnose na poduzetništvo.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci