15 stu 2016

HRVATSKA AGENCIJA ZA MALO GOSPODARSTVO, INOVACIJE I INVESTICIJE PREDSTAVILA KREDITNE PROGRAME ZA PODUZETNIKE

Dana 14. studenoga 2016. godine u prostorima HGK Županijske komore Koprivnica u organizaciji HGK Županijske komore Koprivnica, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Koprivničko-križevačke županije i PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održan je info-dan HAMAG-BICRO-a, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Prisutne predstavnike javnog, privatnog i civilnog sektora pozdravio je predsjednik Uprave HAMAG-BICRO Vjeran Vrbanec dok je prezentaciju financijskih instrumenata održao ravnatelj Sektora za financijske instrumente Tomislav Pašalić. Predstavljen je program ESIF malih zajmova koji se financira iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Na temelju navedenog programa HAMAG-BICRO će mikro i malim subjektima malog gospodarstva odobravati mikro i male zajmove.

Prezentacijom su predstavljeni ciljevi i namjena pojedinog programa,, korisnici zajmova, iznos i rok otplate zajma, visina kamatne stope, instrumenti osiguranja te rokovi korištenja zajma. Osim navedenog, predstavljen je način podnošenja prijave kao i sva potrebna dokumentacija.

Nakon predstavljanja programa kreditiranja uslijedila su konkretna pitanja prisutnih i individualne konzultacije s predstavnicima HAMAG-BICRO-a.

Više informacija o kreditnim programima možete pronaći OVDJE .

Info dan 3Info dan 2

Info dan 1

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci