28 lis 2016

OBJAVLJEN POZIV NA DOSTAVU PONUDA ZA USLUGE OSMIŠLJAVANJA I RAZRADE PROJEKTNIH IDEJA U OKVIRU POZIVA NA DODJELU SREDSTAVA EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA

Obavještavamo Vas da Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u sklopu Poziva na dostavu ponuda za usluge osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje u sklopu ESF Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava želi organizacijama civilnog društva pružiti podršku u vidu osposobljavanja za pripremu projektnih prijedloga za prijavljivanje na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda (ESF), kao i za provedbu projekata financiranih tim sredstvima.

Ured za udruge poziva na suradnju pružatelje usluga izobrazbe/stručnjake za pripremu i provedbu projekata sukladno metodologiji Upravljanja projektnim ciklusom te Upravljanja temeljenog na rezultatima, koji će održavati radionice sukladno uvjetima i zahtjevima iz Opisa poslova i imajući u vidu natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava ESF-a u nadležnosti Ureda za udruge.

Svi zainteresirani ponude mogu dostaviti elektroničkim putem na adresu elektroničke pošte [email protected], najkasnije do petka, 4. studenoga 2016. godine u 16:00 sati.

Detaljnije informacije o navedenome možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci