09 kol 2016

OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA DODJELU „NAGRADE CIVILNOG DRUŠTVA ZA 2016. GODINU“ EUROPSKOG GOSPODARSKOG I SOCIJALNOG ODBORA ZA CIVILNO DRUŠTVO

Europski gospodarski i socijalni odbor objavio je i ove godine natječaj za dodjelu Nagrade civilnoga društva za 2016. godinu na temu poboljšanja života migranata i poticanja njihove integracije u društvo.

Cilj dodjele nagrade koja se dodjeljuje na godišnjoj razini je nagraditi i poticati inicijative organizacija civilnog društva i/ili pojedince koji su zaslužni za znatan doprinos promicanju europskog identiteta i integracije.

Svrha nagrade je podizanje svijesti o doprinosu koji organizacije civilnog društva i/ili pojedinci mogu imati u stvaranju europskog identiteta i građanstva na način koji potiče zajedničke vrijednosti koje doprinose jačanju europskih integracija. Za EGSO-ovu nagradu civilnog društva mogu se prijaviti organizacije civilnog društva službeno registrirane u Europskoj uniji koje djeluju na lokalnoj, nacionalnoj, regionalnoj ili europskoj razini, ali i pojedinci.

Rok za dostavu prijava je 9. rujna 2016. godine u 23:59 sati.

Sve dodatne informacije o navedenom natječaju možete pogledati OVDJE, a pravila i uvjete prijave OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci