20 svi 2016

JAVNI POZIV PODUZETNICIMA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA IZLAGANJE NA 18. MEĐUNARODNOM SAJMU PODUZETNIŠTVA „MESAP 2016“

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Koprivničko-križevačka županija, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica započeli su s pripremama organizacije zajedničkog nastupa izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije koji će svoje proizvode izložiti i predstaviti na 18. po redu Međunarodnom sajmu poduzetništva “MESAP 2016” koji će se održati 17., 18. i 19. lipnja 2016. godine u Nedelišću.

Ovogodišnja županija partner je Koprivničko-križevačka županija.

Međunarodni sajam poduzetništva „MESAP 2016″, organiziran je pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske i značajna je sajamska manifestacija u Hrvatskoj i široj regiji za sve one koji žele biti konkurentniji na tržištu, održati postojeće poslovne kontakte i privući nove korisnike svojih proizvoda i usluga.

MESAP izlagačima i posjetiteljima nudi usluge u rangu regionalnih sajmova europskog tipa.

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije, koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja snose organizatori zajedničkog nastupa.

Pozivamo poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji se žele predstaviti na ovom sajmu da prijave svoje sudjelovanje i izlaganje zaključno do 3. lipnja 2016. godine u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na fax: 048/621-957 ili e-mail: [email protected].

Potpisivanjem ugovora koji se nalazi u prilogu, izlagač se obvezuje da će:

• ishoditi kod nadležnih tijela RH sva potrebna odobrenja (dozvole) za prodaju na sajmu i uskladiti svoju djelatnost sa svim zakonskim i podzakonskim aktima RH,

• doći na lokaciju održavanja sajma, urediti svoje izložbeno prodajno mjesto dva sata prije početka sajma,

• biti prisutan na Sajmu cijelo vrijeme njegova održavanja,

• očistiti prodajno mjesto i okolni pripadajući prostor te odložiti smeće u kontejnere svaki dana po završetku sajma.

Za prijavu i sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji na broj telefona: 048/621-978.

PRIVITAK:

1. Prijavnica za sudjelovanje

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci