13 tra 2016

HAMAG-BICRO PREDSTAVIO PROJEKT PODUZETNIČKOG KAPITALA ZA INOVACIJE I PODUZETNIŠTVO

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) predstavila je projekt Poduzetničkog kapitala za inovacije i poduzetništvo – Projektna komponenta II: Fond za poticanje ulaganja u kapital u ranoj fazi financiranja (Seed Co-investment Fund) financiranog zajmom Svjetske banke.

Prihvatljivi projekti sufinancirat će se u iznosu od minimalno 30.000,00 EUR do najviše 300.000,00 EUR s trajanjem projekata do najviše 24 mjeseca.
Fond za poticanje ulaganja u kapital u ranoj fazi financiranja osigurava sufinanciranje inovativnih subjekata malog gospodarstva u Republici Hrvatskoj putem uvjetnih zajmova koji se odobravaju uz ulaganje privatnih ulagača u vlasnički kapital primatelja ulaganja.

Prijave na natječaj traju od 13. travnja do 1. rujna 2016. godine.

Ciljevi Fonda su:
 • poticanje ulaganja u vlasnički kapital inovativnih MSP-ova u Republici Hrvatskoj od strane prihvatljivih ulagača u svrhu daljnjeg razvoja i/ili komercijalizacije inovativnog proizvoda ili usluge.
 • pružanje podrške razvoju inovativnih MSP-ova i novoosnovanih poduzeća do faze u kojoj su dobro pozicionirani za prihvat ulaganja od strane privatnih fondova poduzetničkog kapitala.

Za dodatne informacije posjetite sljedeću web stranicu:

http://www.hamagbicro.hr/hamag-bicro-predstavio-projekt-poduzetnickog-kapitala-za-inovacije-i-poduzetnistvo/

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci