11 tra 2016

JAVNI POZIV – PROGRAM PODUZETNIČKOG KAPITALA ZA INOVACIJE I PODUZETNIŠTVO

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije objavljuje JAVNI POZIV za sufinanciranje projekata sredstvima PROJEKTA PODUZETNIČKOG KAPITALA ZA INOVACIJE I PODUZETNIŠTVO –Projektna komponenta II: Fond za poticanje ulaganja u kapitalu ranoj fazi financiranja(Seed Co-investment Fund).

Program osigurava sufinanciranje inovativnih subjekata malog gospodarstva u Republici Hrvatskoj (Primatelja ulaganja) putem uvjetnih zajmova koji se odobravaju uz uvjet izvršenog ulaganja u vlasnički kapital Primatelja ulaganja od strane prihvatljivih privatnih ulagača.

Ciljevi Programa su:

Poticanje ulaganja prihvatljivih ulagača u vlasnički kapital inovativnih MSP-ova i novoosnovanih poduzeća u svrhu daljnjeg razvoja i/ili komercijalizacije inovativnog proizvoda ili usluge.Pružanje podrške razvoju inovativnih MSP-ova i novoosnovanih poduzeća do faze u kojoj su dobro pozicionirani za prihvat ulaganja od strane privatnih fondova poduzetničkog kapitala.

Za provedbu Programa planiran je ukupan iznos od 2,5 milijuna eura iz proračuna Projekta Poduzetničkog kapitala za inovacije i poduzetništvo Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije koji se financira zajmom Svjetske banke.

Poziv je otvoren od dana 13. travnja 2016. i traje do 1. rujna 2016.

HAMAG-BICRO će zaprimiti i evaluirati samo one prijave koje su potpune i točne, s ispunjenim svim navedenim poglavljima obuhvaćajući tražene podatke pod svim točkama. 

Prijave za program zaprimat će se samo ako su ispunjene elektronički i poslane e-poštom na adresu [email protected]

Dokumenti potrebni za prijavu nalaze se na sljedećoj poveznici: Dokumenti za prijavu

Za sve dodatne informacije i samu dokumentaciju možete pronaći na stranicama HAMAG BICRO-a:

http://www.hamagbicro.hr/javni-poziv-program-poduzetnickog-kapitala-za-inovacije-i-poduzetnistvo/

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci