04 stu 2015

ODRŽAN SASTANAK NA TEMU PRIPREME PROJEKATA KNJIŽNICE I ČITAONICE „FRAN GALOVIĆ“ KOPRIVNICA

U utorak, 03. studenoga 2015. godine u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održan je sastanak na temu pripreme projekata Knjižnice i čitaonice „Fran Galović” Koprivnica za prijavu na natječaje u okviru Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Sastanku su prisustvovali: ispred Koprivničko-križevačke županije zamjenik župana Ivan Pal te Vladimir Šadek i Vesna Peršić Kovač, zatim ispred PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja ravnateljica Melita Birčić te Senada Ranilović, dok su ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović” Koprivnica sastanku prisustvovale ravnateljica Dijana Sabolović Krajina i Ljiljana Vugrinec.

Na sastanku je bilo riječi oko projektnih ideja Knjižnice i čitaonice „Fran Galović” Koprivnica i prijave istih na natječaje u okviru Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Predstavnice knjižnice prezentirale su projektne ideje vezane uz daljnji razvoj Knjižnice i čitaonice „Fran Galović” Koprivnica, dok su predstavnici PORE i Koprivničko-križevačke županije prezentirali sve aktualne natječaje kao i one u najavi, a na koje je moguće aplicirati iznesene projektne ideje. Razgovaralo se o mogućnostima apliciranja projektnih ideja na EU natječaje kao i o svim preduvjetima koji moraju biti ostvareni kako bi se planirani projekti mogli realizirati u okviru ESI fondova.

logo-eu-ulaganje

IMG 1481IMG 1482IMG 1488IMG 1492IMG 1494

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci